Kissa kiitoksilla elelee

Olen saanut töissä harvoin hyvää palautetta, koska en juuri ole pystynyt saavuttamaan hirmuisen korkealle asetettuja tavoitteita. Minua motivoi toisenlaiset asiat kuin tietyn euro- tai kappalemääräisen tavoitteen saavuttaminen, etenkin jos en kykene näkemään tavoitteessa mitään järkeä. En myöskään elä kiitoksista, mutta on riemullista saada hyvää palautetta asiassa, jossa itsekin kokee onnistuneensa.

Nykyisessä työntehtävässäni tavoitteet ovat olleet toisenlaisia ja työssä onkin ollut mahdollista saada onnistumisen kokemuksia, mikä on myös ruokkinut työinnostusta. Huomaan kollegoistakin, että kun annan palautetta hyvästä työstä tai asenteesta tai jostain pienestäkin asiasta, se ilahduttaa ja tuo uskoa itseen. Pitää antaa enemmän hyvää palautetta.

Tänään  bongasin eräässä mediassa kommentin, joka liittyy suoraan nykyiseen projektiini. Oli aivan huikeaa huomata että se, mitä teen kollegani kanssa ja miten sen teen, on huomattu ja siitä mainitaan erikseen! Joku viikko sitten bongasin vastaavan kommentin eräässä alan julkaisussa. JEE!

Tuntuu hyvältä siksikin, että minulla on ollut vahva visio ja olen osin toiminut eri tavalla kuin projektia aloittaessamme ohjeistettiin. Oma visio on vahvistunut luettuani muutaman ammattilaisen ajatuksia aiheesta. Esimieheni on antanut meille vapaat kädet kehittämistyöhön. Hänellä on täysi luotto siihen, että hoidamme homman vastuullisesti ja innostuneesti. Projektista alun perin vastannut/vastaava henkilö on antanut myöskin hyvää palautetta asenteestamme ja onnistumisistamme. Tuntuu ihan hitsin hyvältä!

Tämän kirjailin tänne ylös, jotta muistan sen jälkikäteen. Uskon tarvitsevani tätä vielä.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s