Sitotumisen motiivi

”Saan uutta voima ja rohkeutta, joiden olemassaolosta en edes tiennyt: niiden avulla uskaltaudun sieluni tuntemattomalle puolelle, annan virran viedä ja ankkuroin viimein veneeni saarelle, johon olen ajautunut.

-zahir-
(paulo coelho , elämä, kauneimmat mietelauseet)

 

Viikko on ollut sangen mielenkiintoinen työrintamalla. Vaikka esimieheni erilainen tapa toimia ja jonkinmoiset puutteet viestinnässä ja organisoinnissa saavat minut turhautumaan ja jopa raivostumaan, juuri se kehittää minua tällä erää suuntaan, johon olen matkalla.

Ja impulsiivisuudestaan on ollut minulle seurauksena hauskoja kokemuksia työrintamalla; kuluneella viikolla sain mahdollisuuden toteuttaa itseäni ammatillisesti asioissa, joissa tunnen olevani eniten itseni ja joissa voin käyttää vahvuuksiani.  Ei ole ihan työroolini mukaista, mutta tämä uusi aspekti nykyisessä projektissani voisi olla juurikin sitä. Toivon, että yrityksemme johto ymmärtäisi, että tämän työ on markkinointiviestintää ja sen pitäisi olla saumattomassa yhteydessä viestintään ja markkinointiin.

Edellämainitusta itselleni kuitenkin syntyi tärkeä havainto: kun saan kehittää työnkuvaani ja käyttää siinä vahvuuksiani ja kun tekemisen rajat eivät ole täysin ulkoa annetut ja lukitut, sitoudun työhöni syvästi; en laske työaikaa, minuutteja vaan katson mitä saan aikaiseksi ja saan aikaiseksi sen, mitä pitää. Työ sujuu flowlla, olen siihen intohimoisesti sitoutunut. Eihän tuosta seuraa mitään muuta kuin menestystä! Jos minusta joskus tulee esimies, pidän tämän mielessäni.

Joka tapauksessa, tällä viikolla sain käydä exptempore messuilla tekemässä pientä raporttia sosiaaliseen mediaan ja vaikka mikään järin suuri rooli tämä ei ollutkaan, iloitsen siitä, miten tehtävässä onnistuin. Saimme lisää näkyvyyttä ja uskon voineeni vaikuttaa mielikuvaan yrityksestä positiivisella tavalla halutussa kohderyhmässä.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s