Visuaalisuus työnhaun tukena – Video- ja visuaalinen CV

2 kommenttia artikkeliin ”Visuaalisuus työnhaun tukena – Video- ja visuaalinen CV”

  1. Tässä oli oikeasti todella hyödyllisiä vinkkejä, jotka ovat nimenomaan tärkeitä nykypäivän työnhaussa. Visuaalisen CV:n tekemiseen löytyy myös kotimainen palvelu https://www.cvpohjat.fi/ , jolla saa nopeasti tehtyä visuaalisen CV:n.

    1. Moro Janne ja kiitos kivasta palautteesta!

      Palveluita, joilla voi tehdä visuaalisen CV:n löytyy tosiaan markkinoilta jonkin verran. Kotimainen vaihtoehto on aina helppo ja auttaa niitäkin, joilta englanti ei niin sujuvasti taitu. Kiva, että löytyy myös kotimainen palvelun tarjoaja! Näistähän voisi tehdä ihan oman postauksensa. Myös Canvalla, jota moni ehkä jo käyttääkin, voi tehdä myös ilmaiseksi tosi kivan näköisiä visuaalisia CV:ta. Henkilökohtaisesti räätälöity visuaalinen CV on kuitenkin aina varmasti erottuva ja nuo valmiit pohjat on aina jossain määrin geneerisiä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s