Motivaation lähteillä

2 kommenttia artikkeliin ”Motivaation lähteillä”

  1. Mielenkiintoinen kirjoitus, inspiroiva aihe, kiitos! Kaikista motivaatioteorioista itseäni miellyttää eniten Reissin teoria ihmisen 16 luontaisesta motivaation tarpeesta. Tervetuloa mukaan motivaatiokiertueellemme tarkastelemaan omia luontaisia motiiveja, mikäli et ole vielä omaa RMP-motivaatioprofiilia tehnyt! Laitan sinulle aiheen tiimoilta lisää viestissä.

    1. Hei, kiitos Leena kommentista! Tuohon Reissin teoriaan pinnallisesti törmäsin etsiessäni tietoa motivaatiosta ja siihen liittyvistä tutkimuksista. Pitää tutustua siihen tarkemmin! Kuulen mielelläni lisää motivaatiokiertueestanne. Mukavaa alkavaa kesää!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s