WP_20131121_20_24_39_Pro

Onkin ollut pitkä energinen ja voimakkaasti Valoisa jakso elämässäni. Koko alkusyksyn olen kokenut sisäistä kevättä, kukoistanut ja versonut. Kasvanut varmasti kymmenen senttiä — henkisesti.

Tämä viikko on kuitenkin alkanut voimakkaan väsymyksen kourissa ja nyt tuntuu, että olisi tarvetta re-loadingille. Tuntuu, että panokset on aikalailla päässeet loppumaan.

On selvä, että kosteus ja valon puute alkaa nakertamaan energiatasoja, samoin joku kehossani edelleen jylläävä pöpö syö energiaa. Enkä voi väheksyä työrintamalla tapahtumien myllerrysten ja omalle kohdalle sattuneiden päällekkäisten uusien projektien vaikutusta vireystasoon.

Viimeisin minulle töissä vyörytetty tekeminen syö energiaa, eikä tuo sitä mukanaan, mutta hoidan tehtävän toki kunnialla loppuun. Se oli sellainen ulkoapäin asetettu tehtävä, jonka tavoitteet olivat alusta lähtien aika epämääräisiä. Vaikka aika pian ymmärsinkin, että homma markkinoitiin minulle hieman kyseenalaisin keinoin, päätin jo alussa, että suhtaudun siihen haasteena ja loistavana tilaisuutena kokeilla rajojani. Siinä mielessä sekin projekti on sujunut suhteellisen leppoisalla mielellä ja tiedän saavani sen hoidettua tavoiteajassa. Ei siitä minulle mitään voittajan viittoja ja pokaaleita tulla antamaan, mutta minulle riittää sisäinen tieto siitä, mitä projekti minulle antoi.

Sen sijaan olen aika innoissani sosiaaliseen mediaan liittyvästä aspektista ja haasteesta, joka myös nykyiseen työnkuvaani liittyy. Siinähän yhdistyy ihan kaikki minua kiinnostava ja vahvuuteni liittyvät tähän myöskin. Puhumattakaan siitä, että olen jo pidempään halunnut opiskella hieman lisää markkinointia, viestintää, projektijohtamista ja tulevaisuuden tutkimusta.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s